top of page

Bli en del av ett fantastiskt
Lunda-nätverk

Att bli aktieägare är enkelt. För att bli en del av I Love Lund så finns det två vägar att gå: Antingen köper du aktier på börsen eller via en nyemission. 

Revygenrepet 1.jpg

1. Via börsen...

Från och med 23:e september 2022 är I Love Lunds B-aktier noterade på Spotlight stock market. Detta gör det möjligt att bli aktieägare genom att köpa aktier på börsen via din bank där du brukar handla värdepapper. Det enda du behöver är en depå eller ett ISK-konto.

2. Eller via Nyemission

En nyemission är när vi ger ut nya aktier till försäljning, både till befintliga aktieägare samt potentiella nya ägare. En nyemission görs för att resa kapital så vi kan utveckla vår portfölj och bli en viktigare spelare i det Lundensiska näringslivet. Vi rekommenderar alla Lundaälskare att skriva upp sig på vårt nyhetbrev. Då missar man aldrig när nästa nyemission äger rum!

Nyhetsbrevet

Steg ett är att bli aktieägare, steg två är minst lika viktigt: skriv upp dig på nyhetsbrevet och bli en del av vårt Lunda-nätverk. Det är det enklaste sättet att hålla sig uppdaterad på information om nästa företagspresentation, aktivitet och nyemission. Då är du försäkrad om att aldrig missa något som händer i vårt community.

KOntakta oss gärna oss om du har frågor!

Delägaransvarig

PORTFÖLJANSVARIG

AXEL ERIKSSON 

KOMMUNIKATION-/DELÄGARANSVARIG

0705-227904

MAIL

BJÖRN ENGLUND

VD/PORTFÖLJANSVARIG

0735- 295333

MAIL

bottom of page