top of page
Namnl%C3%B6s%20design_edited.png

OM I LOVE LUND

Lund är en 
Innovationsstad 

I Love Lund är en innovation för innovationsstaden Lund.  Vi är en långsiktig finansieringspartner som genom att demokratisera investeringar anses vara en självklar del av Lunds tillväxt och lundabornas liv.

Lavendel Byggnader Sociala Medier Rappor
Revygenrepet 1.jpg

nätverket

I Love Lunds bas och våra kärnvärden emanerar direkt från vårt nätverk. Nätverket består primärt av våra närmare 500 aktieägare, som även agerar affärsänglar, samt alla våra hundratals lundaälskande personer. Vårt nätverk är både en plattform för våra aktieägare och andra lokala samarbetspartners att komma i kontakt med företag och entreprenörer men även för våra aktieägare att träffas och berikas. Vi erbjuder vårt nätverk  olika möjligheter att komma i kontakt med Lunds näringsliv och varandra: möjligheter till saminvesteringar, gemytliga aktiviteter, träffa våra företag, investerarresor, gemensamma möten, etc. Våra samarbetspartners är både lokala affärsänglar, inkubatorer, banker, och övriga privata och publika aktörer. Genom att vara en aktiv del av Lunds innovationsmiljö bidrar vi ytterligare till vår vision och mål. Vi har ett inkluderande fokus i vårt nätverk, där vi är för gemene man, istället för exkluderande och för enbart erfarna professionella investerare. Kärnvärdena för vårt nätverk, utöver god förvaltning och en entreprenörsvänlig grundattityd, är - Fun & Profit!

Genom att investera i I Love Lund får du utöver god förvaltning också tillgång till ett stort och kraftfullt nätverk, läs mer om hur du kan investera i I Love Lund här

Vår historia

En Lidnersk knäpp i skymningen sommaren 2017 gav upphov till vår idé: återför den ekonomiska makten till lokalplanet. Att få exponering mot det lokala näringslivet finns inte en enda fond, eller eventuellt brett och geografiskt avgränsat investeringsbolag tillgängligt. I Love Lund har skapat en investeringsstruktur som enkelt och trovärdigt ger tillgång till lokala investeringar.

Lindersk knäpp.jpg

Personlighet

I Love Lund är en unik och färgstark individ som inte kompromissar på kvalité och att bygga förtroende. Det reflekteras också i våra blå och röda färger. Det är en person som inte är rädd att hålla högt i folkets fana. 

brand personality.jpg

"fun & profit"

Vårt motto är ”Fun & Profit”, och våra kärnvärden lägger vi tydligt rakt in i varumärket - I Love Lund, vår filosofi, investeringar och nätverk. Således sjunger vi klart den positiva och optimistiska förändringsbenägenhetens lov. 

Skärmavbild 2021-03-22 kl. 09.42.41.png
bottom of page